cobi van luijk dierentolk en energetisch therapeute in GoesMijn naam is Cobi van Luijk en ik woon in Goes

Na workshops te hebben gevolgd bij Carrol Curny, de dierentolk uit America, kwam ik erachter dat ik al sinds mijn kindertijd praat met dieren. Ik denk dat iedereen het wel eens doet, je gaat naar de dierentuin of het park en je verteld de dieren hoe mooi je ze vindt, en je krijgt antwoord terug. Of je bent met je dieren bezig en je vraagt in gedachten om de bal te halen of om even op de plaats te gaan liggen, en ze doen het nog ook.

Helemaal groot was mijn verwondering dat het dus niet mijn fantasie was maar echt! Een wereld ging voor mij open van zowel liefde als verdriet als je hoort wat er in dieren omgaat. Zowel met levende als overleden dieren. Mijn ervaring is dat dieren vaak rondlopen met problemen van hun baasje, maar zij kunnen dat niet uiten, wat bij het dier het gevolg kan hebben dat het moeilijk gaat lopen, dingen gaat vernielen, etc.

Dit werk is voor mij nooit vanzelfsprekend, het blijft altijd een wonder waar ik met diepe liefde en respect naar kijk!

Heeft u naar aanleiding van deze website nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Ik wens u veel leesplezier en laat u verwonderen door de voorbeelden uit mijn praktijk.