Hallo, mijn naam is Carla en mijn hond heet Santa, het is een amerikaanse bulldog.
Een vriendin van mij was bij Cobi geweest met haar twee whesties en zij was zeer te spreken over Cobi. Ik heb toen zelf ook contact opgenomen met Cobi voor een afspraak met Santa.

Toen wij daar aankwamen mochten we gelijk door naar boven toe. Santa is een hond die bij vreemden niet snel op haar gemak is, maar bij Cobi was het gelijk goed.
Binnen vijf minuten ging ze gelijk voor Cobi op de grond liggen zodat ze gelijk overal aan on zitten. Santa kon gelijk vertellen hoe mijn twee katten eruit zagen en hoe stout de jongste wel niet is. Ze vertelde dat de jongste een lapjeskat was en dat de oudste een tijgerkleur had.

Santa was de dag ervoor naar het bos geweest met mijn man en de kinderen. Toen zij thuis kwamen vertelde mijn man dat Santa achter een konijn was aangegaan.
Toen ik bij Cobi was vertelde Santa dat ze pijn in haar achterbeen had en dat dit kwam doordat ze achter een konijn was aangegaan in het bos. Toen vroeg ik of ze kon vragen aan Santa of ze graag pups wou en het antwoord van Santa was ja, heel graag en ik heb gelijk al een leuke man gezien en ik zag hem toen ik met het vrouwtje naar de stad was gegaan. Ze vertelede toen ook dat het een zwart met witte reu was. Ik moest gelijk heel hard lachen want ik wist gelijk wat Santa bedoelde.
Dit wisten alleen Santa en ik dus dit kon Cobi nooit weten alleen door echt met Santa te praten.

Vorig jaar was onze golden retreiver overleden en we hebben hem begraven in de achtertuin. Mijn vraag aan Cobi was of hij daar wou blijven liggen of dat hij mee wou want we gaan verhuizen.
Hij vertelde aan Cobi dat hij graag mee wou en dat hij gecremeerd wou worden.
Zo had ik ook nog een vraag over mijn overleden paard. Cobi kon meteen vertelleen hoe hij eruit zag en dat de knieband al kapot was toen hij een veulen was en dat was niet door de klap met het hek, en dat ik er goed aan gedaan heb om hem in te laten slapen.
zo kan ik nog heel wat meer schrijven over hoe Cobi echt met de dieren kan praten want er zijn alleen dingen die ik weet en die zij echt alleen via de dieren te weten kan komen.
met de vriendelijke groeten
Carla en Santa