Wilt u weten wat er in uw dieren omgaat, waarom zij bepaalde dingen wel of niet doen, kortom, hoe ze in hun vel zitten?

Via mijn gedachten maak ik contact met de dieren en vraag of ze wat te vertellen hebben. Hebben ze ergens pijn dan laten ze mij dit weten en in hun lichaam kijken. Terwijl ik met het dier praat geef ik ze reiki, zodat de energie van lichaam en geest weer gaat stromen. Het dier kan gaan zweten of de huid gaat trillen. Als het kan laat ik u meevoelen waar de probleemplaatsen zitten, mits het dier dit toestaat.

Maar één  ding is zeker: na een behandeling zit het dier beter in zijn vel. Mocht het nodig zijn dan vraag ik u een foto mee te geven, zodat ik van thuis uit energie aan het dier kan geven.

Je hebt kans dat de dieren niet op de goede plaats staan, ze iets anders of meer willen eten. Ook kan het voor komen dat ze zich zorgen maken over hun eigenaar. Het is zowel voor mij als voor de eigenaar vaak een verrassing wat ze te vertellen hebben.

Bij bepaalde problemen zal ik u adviseren er een dierenarts bij te halen, daar ik geen dierenarts ben.

dierentolk zeeland