Via mijn moeder ben ik in contact gekomen met Cobi. Het ging al een poos niet goed met mijn kat Jerrie en ik maakte mij best wel zorgen om hem. Ik had het vermoeden dat hij niet goed in zijn vel zat door verschillende oorzaken. Mijn moeder had hele goede ervaringen gehad voor haar hond dus ik heb Cobi gemaild of het mogelijk was om een fotoconsult te doen voor Jerrie. Jerrie was ook onder behandeling bij de dierenarts en ik durfde de reis naar Cobi niet aan.

De mail die ik kreeg van Cobi was voor mijzelf erg confronterend maar ook een eye-opener. Cobi gaf heel duidelijk aan dat Jerrie niet gelukkig was maar ook dat tijdens het consult mijn kinderen naar voren waren gekomen. Alle drie gaven ze aan dat het niet goed ging met hen en dat ze de spanningen die ik voelde/had erg overnamen.

Ik wilde er zijn voor Jerrie en mijn kinderen maar begreep dat veel oorzaken bij hen bij mij vandaan kwamen en ik heb toen Cobi om advies gevraagd en zij heeft geadviseerd om eerst voor mezelf te komen zodat ik meer zelfvertrouwen kreeg in mezelf en er dan ook meer voor mijn kinderen kon zijn. Die afspraak is reeds gemaakt en ik kom nog steeds met regelmaat bij Cobi. Zij geeft mij rust, haalt de spanningen bij mij weg en laat me dichter bij mijn eigen gevoel komen. Ook krijg ik steeds meer en meer inzichten in mijn kinderen en mijzelf waardoor de balans in huis langzaam aan het herstellen is.

Voor Jerrie moest ik helaas kiezen om hem in te laten slapen omdat hij er medisch toch zo slecht aan toe was dat het een kwestie van tijd was wanneer hij een hartstilstand kreeg. En dat wilde ik niet zover laten komen en heb ik met pijn in mijn hart afscheid van hem genomen. Maar bij mijn eerste afspraak die ik had bij Cobi voor mijzelf kwam Jerrie al langs bij haar en kreeg ik te horen dat het goed was en dat hij samen is met de hond van mijn moeder en dat gaf mij een gerust en warm gevoel.

Ook heb ik ervaren dat hij nog wel eens langs komt en ik merk dat er vaker iemand bij mij is en ik begreep van Cobi dat dit mijn geleidegidsen zijn. Ook mijn zoontje merkt vaak op dat Jerrie er is en ik geloof ook zeker dat mijn kinderen met regelmaat iemand zien/voelen die over hen waakt.

Cobi is een heel lief en warm persoon, betrokken maar ook zeker duidelijk en ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen.

Lieve groet,

Lianne