Ik ontmoette Cobi op een concours voor paarden. Al lang wilde ik daar eens naartoe, dit keer lukte het me echt om te gaan. Dit was geen toevalstreffer wat mij betreft. Ze stond daar in een stand en zag dat ze ook reiki aanbood en met dieren werkte.
Ik raakte in gesprek en dacht gelijk aan mijn twee hondjes die bij mijn huisje in Turkije verbleven, ik was in tweestrijd, naar Nederland halen of niet?? Ik vroeg Cobi advies en ook om contact te maken met de twee hondjes of ze wel echt naar nedereland wilden komen, ik maakte een lijst vol vragen, stuurde ze door en kreeg via email antwoord op mijn vragen. Het contact leggen was gelukt en de antwoorden positief zodat ik nu echt een beslissing kon nemen die het leven van de honden en van mij drastisch zou veranderen.
Inmiddels heeft ze de hondjes al een keer bij mij thuis bezocht en kreeg een hartelijke ontvangst die hadden ze blijkbaar eerder ontmoet!! Mooi om te zien! Cobi kreeg dit keer door dat ze bepaald gedrag vertonen door spanning en stress door alle nieuwe dingen die ze hier tegen komen. Liefde en vertrouwen geven, en consequent zijn was het advies.
Ook de bachbloesems die ze gebruiken weken ook in op het onderbewuste en zal er toe bijdragen dat ze op deze manier de moeilijke eigenschappen en gewoontes omvormen tot goed en aangepast gedrag.
Het is van groot belang voor veel eigenaren van dieren om bij (gedrags) problemen zich in de positie van het dier te verplaatsen zodat wederzijds begrip en mogelijk oplossingen gevonden kunnen worden.
Een ieder geval ben ik blij dat ik niet alleen de toch wel moeilijke beslissing heb hoeven nemen dankzij de hulp van Cobi.

Veel dank aan Cobi die zo intens met ons meeleefde en zo’n positieve invloed had aan de begeleiding van zowel mijzelf als de hondjes!