Hieronder volgen enkele voorbeelden uit mijn praktijk.
De foto’s op deze pagina hebben overigens geen betrekking op de verhalen.

Op een gegeven moment kreeg ik een paard onder behandeling dat last had van zijn been en niet goed liep. De dierenarts kon niets vinden.Ik heb contact gemaakt in het bijzijn van de baas en gevraagd wat er aan mankeerde, en of het paard mij dit wilde laten zien- ik krijg het dan binnen via beelden, zinnen, geur, geluid smaak.Het paard was sinds een jaar van deze eigenaar en vertelde me dat hij een witte pony miste. De eigenaar vertelde me dat hij op zijn vorige stal inderdaad met een witte pony stond. Ik heb het paard toen uitgelegd dat hij nu bij deze eigenaar hoorde en dat hij de pony niet meer zou zien, dus hoefde hij ook niet langer op hem te wachten. En zo waren er nog meer dingen ivm zijn baas waar hij zich druk om maakte. Tevens heb ik reiki toegepast zodat lichaam en geest weer in harmonie samen zijn.
Mijn grootste beloning was het telefoontje van zijn baas. Het ging prima met het paard en hij loopt als nooit tevoren! Dan dank ik iedereen die dit voor mij mogelijk maakt.


Een hond die niet durfde zwemmen was als pup door de vorige eigenaar in het water gegooid met de woorden” iedere hond kan zwemmen , dus ga je gang”. De hond helemaal in paniek, want niet iedere hond zwemt automatisch. Ik heb door middel van beelden laten zien dat zwemmen niet eng is en hoe het in zijn werk gaat.

Een paar dagen later gaat de telefoon; de hond is niet meer uit het water weg te krijgen. Dan luister ik echt met een glimlach van oor tot oor!


Een hond die door vroegere mishandeling geestelijk helemaal in de knoop zit. Ik heb dit behandelt met praten en reiki. De eigenaar kon niet geloven wat een effect dat had op zijn dier, hij kreeg er een nieuwe hond voor terug. De hond was pas twee jaar oud en ging zich nu pas als hond gedragen, dus ook met de hondenstreken die erbij horen van het ontdekken. Genieten dus voor baas en hond.


Ik ging een keer een gesprek aan met een paard. Ik vroeg hem wat hem mankeerde, want hij gedroeg zich zo wild. Ja, kreeg ik als antwoord, ik ben een hond. Nou, dacht ik, die is gek. Nee hoor bleef hij volhouden, ik ben niet gek, ik ben een hond. ik heb hem verschillende keren uitgelegd dat hij een paard was. Liet hem ook het verschil zien met een hond, maar hij bleef volhouden dat hij een hond was. Ga dat maar eens aan de eigenaren vertellen! Ik heb het paard behandelt met reiki met goed resultaat. Maar als ik daar wel eens op de koffie ging bleef hij maar volhouden dat hij een hond was en gaf hij ook een naam op. Uiteindelijk toch maar verteld aan de eigenaren dat hun paard zei dat hij een hond was, luisterend naar de naam…
Wat bleek? die mensen hadden een hond gehad die zo heette en die hond bleek zo gek op zijn baasje te zijn dat hij letterlijk door een deur van vliegengaas was gelopen achter zijn baasje aan. Na alles uitgezocht te hebben bleken de datum’s van overlijden en geboorte te kloppen. Ik ben toen teruggegaan naar het paard en heb hem verteld dat zijn baasjes het nu weten dat hij het is. Hij wilde zo graag terugkomen omdat hij het zo naar zijn zin had gehad, maar dan als paard omdat de baasjes daar ook zo gek mee zijn. Nu gedraagt hij zich wel als paard.
Je maakt ook leuke dingen mee.

dierentolk goes